Psycholoog Wassenaar

Al ruim 30 jaar ben ik actief als psycholoog in Wassenaar.
Ik ben lid van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen).
Bekijk het Model Kwaliteitsstatuur GGZ.

In mijn praktijk aan huis op de Koekoekslaan help ik mensen met allerlei psychische ongemakken. Ik leer je en jouw situatie graag kennen. Niets is gek en ik kijk nergens van op! Samen kunnen we uitzoeken waar je precies mee zit of tegenaan loopt in je dagelijkse leven. In mijn psychologenpraktijk in Wassenaar kun je op korte termijn terecht, werken we resultaatgericht, maar nemen we ook de tijd om je te leren kennen en je probleem te begrijpen.

Met welke klachten kun je bij mij terecht?

Op een groot aantal gebieden kun je bij mij terecht. Een aantal van de meest voorkomende klachten waarmee mensen bij mij komen zijn de volgende;

  • Relatieproblemen: Dit kan de relatie met je partner zijn, maar ook relatieproblemen binnen het gezin.
  • Stress / burn-out / depressie: een kop vol zorgen, blijf er niet mee lopen!
  • Puber- & adolescenten: In deze levensfase kunnen kinderen het gezin flink op stelten zetten. Gelukkig zijn er oplossingen!
  • Echtscheidingen: Ondersteuning tijdens deze nare periode kan in vele vormen komen, afhankelijk van waar je de steun nodig hebt.
  • Hulp bij studeren: Loop jij (of je kind) vast tijdens het studeren? Ik help de student weer snel op weg naar het diploma (HBO en WO studenten).
  • Faalangst: klamme handjes bij het idee er iets aan te doen? Geen paniek maar constructieve oplossingsgerichte therapie!

Herken je niet direct jouw probleem in bovenstaande lijstje? Voor een oriënterend gesprek kun je vrijblijvend contact met mij opnemen. Per telefoon: 070 – 5179321 of via het contactformulier op de website.

All these treatmensts I can perfectly handle in English because I am bilingual.

Wat kun je van mij verwachten?

Een behandeling op maat. Geen theorie uit een boekje welke stap voor stap wordt afgewerkt, maar een individueel plan, afgestemd op jou, jouw probleem en mogelijkheden. In een vrijblijvend (en gratis) kennismakingsgesprek kan ik je er veel meer over vertellen.

Droomanalyse als onderdeel van therapie

Het is mogelijk om dromen, als onderdeel van een therapie, mee te nemen. Als afsluitend onderdeel van een sessie zou een droom besproken en geduid kunnen worden.

Ook is het mogelijk om met een droom te komen zonder verdere therapie of behandeling.