Cursus Dromen begrijpen

Leer dromen begrijpen, ‘wat vertelt jouw droom je’, in een cursus over dromen!

Inhoud cursus “Dromen begrijpen:

De cursus over dromen uitleggen bestaan uit 3 sessies van 2 uur. Tijdens de eerste sessie krijg je een introductie in de droomwereld en achtergrondinformatie over droomuitleg door de eeuwen heen. Je leert wat je met dromen en de betekenis van dromen kunt doen en hoe je jezelf gezond kunt houden door met je eigen dromen aan de slag te gaan.

Dromen leren begrijpen

In de 2 volgende sessies worden jouw dromen geanalyseerd en leer je wat je in het dagelijks leven met deze uitleg kunt doen. Hoe je dromen beter kunt onthouden en wat je met jouw onthouden dromen moet en kunt. Tevens wordt per sessie een typisch droomsymbool besproken en kom je door praktische oefeningen verder in de kunst van de droomuitleg.

Het boek Droom Jezelf Gezond, geschreven door Karin, zal gebruikt worden als leidraad voor de workshops. Tijdens de eerste sessie krijgt elke deelnemer een exemplaar van het boek Droom Jezelf Gezond!

Nieuw: Geef je op als groep zodat je samen met je eigen vrienden/vriendinnen de droomwereld in kan duiken! Je kunt Karin ook vragen om een feest of bijvoorbeeld een verjaardag met een “introductieles over dromen begrijpen” interessanter te maken.

Locatie

De workshops/sessies worden gegeven bij Karin thuis in Wassenaar, bij jou thuis of op een andere locatie (in overleg). Als er echter sprake is van groepsdeelname kan de workshop desgewenst op een andere locatie worden uitgevoerd (wel zal van te voren worden vastgesteld of de gewenste locatie geschikt is voor de droomworkshop/de 3 sessies).

Deelnemers aantallen

Het aantal deelnemers is minimaal twee. In principe is er geen maximum aantal.

Duur van een cursus ‘Dromen begrijpen’

Een cursus over dromen bestaat uit 3 sessies die ongeveer 2 uur duren. De sessies worden in 3 achtereenvolgende weken gepland. U kunt de cursus alleen volgen, maar ook met een groep(je) is mogelijk. Tijdens de cursus wisselt de samenstelling van de groep niet.

Kosten

De kosten hangen af van het aantal deelnemers. Als je het formulier invult, dan ontvang je van mij een prijsopgaaf.

Meer informatie opvragen over een cursus “Dromen leren begrijpen”

    Je naam *

    Je e-mail *

    Aantal deelnemers

    Gewenste locatie

    Opmerkingen